De OFS gaat naar Assisi!

De OFS organiseert in 2016 een reis naar Assisi. Deze reis vindt plaats van 23 tot en met 31 mei 2016. We vliegen naar Rome en gaan per bus naar Assisi. We verblijven in hotel Domus Pacis in S. Maria degli Angeli. Van daaruit bezoeken we Assisi, San Damiano en natuurlijk de basiliek en het kapelletje van Portiuncula. Uitstapjes zijn er naar de Carceri en de Subasio en dagtripjes naar het Rietidal en La Verna.

DE INSCHRIJVING VOOR DEZE REIS IS GESLOTEN!

Loek Bosch ofm is onze reisleider. De kosten bedragen maximaal € 950,-- op basis van een tweepersoonskamer. Een eenpersoonskamer is iets duurder. Mocht het uiteindelijke bedrag lager uitvallen, dan wordt het verschil terugbetaald.

Als u interesse hebt, wilt u dan twee dingen doen. Ten eerste u aanmelden via e-mail: assisireis@ofsnederland.nl of via het secretariaat: Mahlerplaats 1, 9402 VV Assen. Ten tweede een aanbetaling van € 100,-- overmaken op rekening NL98 INGB 0000 4314 58 van de Orde van Franciscaanse Seculieren. Na aanmelding ontvangt u persoonlijk een bevestiging en in het vervolg nadere informatie over deze reis.

We hopen u als reisgezel op deze ontdekkingstocht naar Franciscus en Clara te mogen begroeten.

Neem voor meer informatie contact op met Theo Reuling, Wilhelminastraat 84, 6942 ET Didam, telefoon 0316-225687, e-mail assisireis@ofsnederland.nl

Programma

In Assisi bezoeken we o.a. de kerken(basilieken) San Francesco, Santa Chiara, San Rufino, Maria Maggiore, de geboortehuizen en andere delen van dit stadje. In de omgeving gaan we naar Ste Maria degli Angeli met de basiliek en het Portiuncula-kapelletje, het klooster van San Damiano, Rivo Torto en de kluizenarij van de Carceri.

Dagtocht naar La Verna.

Dagtocht naar het Rieti-dal met o.a. bezoek aan de kloosters van Greccio en Fonte Colombo.